z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2013. augusztus 13.

Gaura Ágnes - Mindenki egyért!

Gaura Ágnesnek 2 regénye és 2 novellája jelent meg ezidáig a Delta Vision kiadónál - utóbbiak csak elektronikus formában. Jellegzetességük, hogy 1 forintos áron hozzájuthatnak a lelkes olvasók a kiadó webboltjából mind a kettőhöz.

Míg a másik novella a Borbíró Borbála sorozathoz kapcsolódik, ez merőben eltér. Itt a vérfarkasok kapnak nagyobb szerepet, akik egymás ellen küzdenek.
Kiválasztottakat küldenek egy kis versengésre.

Ez a novella meglehetősen rövid, és nem árul el túl sokat, ilyen téren kissé kidolgozatlannak érzem. Próbálja bemutatni a világot, de ez nem teljesen jön össze.
Az alapötlet jó, viszont jó lenne ebből is egy regény - éppen a remek alap miatt. Elvégre milyen lenne egy kis versengés, ahol vérfarkasok a versenyzők? Milyen megmérettetéseket, akadályokat lehet egy vérfarkas elé állítani? Itt már felvetődik a regenerálódás, de mi mást még? Különböző próbatételek, amiket direkt vérfarkasok részére találtak ki.

Noha a másik novella jobban tetszett, mint ez, változatlanul fenntartom azt, hogy egy novelláskötetet szívesen látnék a polcomon Gaura Ágnestől, mert teljesen megvett magának az eddigi munkáival...

******

ui.: És a könyveihez társított borítók... Van köztük egyszerű, van köztük színesebb, de kivétel nélkül mindegyik tetszett... 

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger