z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2013. november 17.

Témahét - 3. témajelölés

Ezen a héten két manga-sorozat néhány kötetével ismerkedhettetek meg a blogon.

Sang-Sun Park - Tarot café 1-4. kötete azért kerülhetett fel. A sorozat érdekessége, hogy nem hagyományos értelemben vett mangáról van szó, a Tarot Café ugyanis manhwa sorozat, amit balról jobbra kell olvasni. A szálak Nagy-Britanniában futnak össze Pamelánál.
Jelenleg hazánkban a 7. kötetig lehet megvásárolni a sorozatot.

A másik sorozat mindössze két kötetes volt. Okamura Tensai - Darker Than Black (A fekete kaszás) című munkája meglehetősen rövidke. A második kötet nem rég látott napvilágot magyar nyelven. A Darker Than Blackből készült anime is (a manga mozgóképes változata - "rajzfilm" adaptáció). Az első sorozat 25 epizódot tartalmaz. Készült belőle egy 4 részes OVA (epizódok, amik kapcsolódnak a sorozathoz, mint ahogy regénysorozathoz a spin-off -ok) Darker Than Black - Kuro no Keiyakusha Gaiden címmel, egy special (különleges epizód), amit 26. résznek is tekinthetünk, illetve volt egy 12 epizódot magába foglaló folytatása is, a Darker Than Black - Ryuusei no Gemini.

Ezzel tehát a Manga hét lezárult. A következő hétre kicsit több érdekességgel készültem. De lássuk, mi is lesz a következő héten...

A hét témája: Az én történetem
Ki mesél? Mit mesél? Nem árulnék el róla túl sokat. Inkább látogassatok meg a héten, és kiderül, hogy ezúttal kik lesznek az oldal vendégei :)

Hallgassuk meg tehát az első történetet, amit megoszt velünk nem más, mint...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger