z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2015. március 31.

2015 Márciusi állás

Mivel véget ért a március, ezért úgy gondoltam, ideje egy újabb összegzésnek, hogy mi az, ami lekerült arról a bizonyos 50 feladatos listáról.

Mérleg: 50/17 feladat kész.

Lekerült a listáról:

  1. A book set in high-school: Maros Edit - Hűvösvölgyi suli 1.: Mit mondhatnék? Gimiben játszódik ikerlányokkal. Kell ennél több?
  2. A book at the bottom of your to-read list: Rob Reger - Különös különcségek: Régóta szerettem volna elolvasni az Emily the Strange folytatását, de amikor elolvastam az első kötetet, akkor még nem volt magyarul. Angolul nekiugrottam, és az első pár fejezet végén megláttam, hogy kijön magyarul, úgyhogy "skippeltem" a témát. Most végre sikerült kivégeznem.
  3. A book from your childhood: A.A. Milne - The complete Winnie-the-Pooh: Kicsinek odáig voltam érte, és ezt nagynak sem felejtettem el.
  4. A true story: Martin Pistorius - Néma üvöltés: Ritkán olvasok igaz történeteket, de ez valahogy magával ragadt. Sokszor elborzadtam, néha mosolyogtam és Martinnal örültem. Drukkoltam, hogy a végén minden csodás legyen, és a mai napig szurkolok neki.
  5. A book you own but have never read: Tom Angleberger - Papír-Yoda különös esete: Ez az a kötet, amit beszereztem, egy darabig állt a polcomon, aztán úgy döntöttem, hogy hazaviszem magammal. Két helyen vannak jelenelg könyveim, és a kisebb "raktáramból" valamiért kevesebb olvasmányom fogy, mint a nagyobból. Úgyhogy ezzel szerettem volna növelni a kisebbik raktárban a helyet.

Hátralevő feladataim a listáról még: 33
Nektek hány feladat van még hátra?


Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger