z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2013. május 31.

250-ből 1 - Eredményhirdetés


Eljött tehát annak napja, hogy kiderüljön, ki kap és milyen könyvet. Meglehetősen szép számmal gyűltünk össze. Engedjetek meg egy kis érdekességet, mielőtt rátérnénk, ki vitte el a könyvet a polcomról.

A blogon a legtöbben Jamie McGuiretől a Gyönyörű sorscsapás című könyvet szerettétek volna, míg a Facebookon a legnépszerűbb könyv Kerstin Giertől a Rubinvörös című könyv volt. Összesítésben a Rubinvörös (14) volt a legnépszerűbb a blogon és a facebookon együttesen.

És mielőtt kiderülne, ki a nyertes, elárulnék valamit. Sokan nem vették figyelembe a szabályt, mely szerint a Könyv címke alatti könyvekből lehet választani. Így nincs más hátra, mint hogy én is megszegjem a szabályokat - úgy gondolom, így fair.

Ennek értelmében nem egy számot, hanem kettőt sorsoltam, így két könyv kerül le a könyvespolcomról. Melyik ez a kettő?

Az első Jamie McGuiretól a Gyönyörű sorscsapás, a másik könyv pedig Rachel Wardtól a Számok sorozat 2. kötete, vagyis A káosz.

Ezek után pedig következzenek sorba a könyvek új gazdáinak nevei. Az első könyv (Gyönyörű sorscsapás) új tulajdonosa nem más, mint •dobpergés•

ELHAYM

Most pedig következzen a második könyv (A káosz), mely kinél találja meg a helyét. A könyv új gazdája, és örökbefogadója:

SÁRA NYÍRI

Ezúton is gratulálok a győzteseknek! Nyereményeteket előzetes egyeztetés után adom át (vagy személyesen, vagy posta útján). Kérlek, írjatok a mandi0013@gmail.com címre, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Amennyiben nem jelentkeznek a nyereményeikért vasárnap éjfélig, új nyerteseket sorsolok!

Akik ezúttal nem nyertek, ne keseredjenek el! Legközelebb talán rájuk mosolyog majd a szerencse.

Köszönöm mindenkinek a játékot és még egyszer gratulálok a nyerteseknek!Jó olvasást, és tartsatok velünk továbbra is!
(ui.: A sorsolásról videófelvétel készült, bizonyítandó, hogy nem csalás, nem ámítás, szabályosan zajlott le a sorsolás.)

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger