z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. október 16.

Kihívás: Mit olvas a moly két hét alatt?Mit olvas egy moly két hét alatt? Tizennégy nap, mely alatt azt olvasol, amit szeretnél, a lényeg, hogy minél többet. Olvashatsz egyet, de olvashatsz százat, a lényeg, hogy beleessen a 14 napba.
Kinek pattanhat ki ilyen ötlet a fejéből? Almiko moly gondolt egyet, és csinált egy ilyen kihívást. Nem szabta meg, hogy ki mit olvasson, a lényeg, hogy az beleessen a 14 napba.

Miért jelentkeztem rá? Mindig is mozgatott, hogy vajon mennyi könyvet olvasok el két hét alatt? Általánosságban elmondható, hogy havi lebontásban írom magamnak, mikor mit fejeztem/fejezek be. Vezetek egy kis füzetecskét is, amibe feljegyzem ezeket. Valamikor 2008 nyarán kezdtem el (az első egy Margit Sandemo regény volt), mert úgy gondoltam, egyszer sikerülni fog az, hogy egy hónap alatt annyi könyvet olvasok el, hogy egy oldala teljesen beteljen. Jelentem, ez a küldetésem ezidáig mindig megbukott - még nincs olyan oldal, aminek az elsőtől az utolsó soráig van valami... No, majd egyszer talán sikerül.

Teljesítés? •?????•


Két hét koncentrált olvasásteljesítése nem mondanám, hogy teljesíthető kihívás. De lássuk csak, hogy teljesítettem, és mindenki maga döntse el ezek után, hogy szerinte teljesítettem-e a kihívást ;)
Csináltam neki egy polcot, ahova feltettem, miket olvastam el az adott időintervallumon belül. Akad benne újraolvasás, de akad benne új olvasás is.
Íme a polc!

Mennyire vagyok elégedett? Kicsit elkeserítőnek találom, hogy csak ennyire maradt időm az elfoglaltságaim mellett, de sajnos az időhiánnyal együtt jár, hogy nem olvashatok 0-24-ig. Viszont elmondhatom: amikor módomban állt, akkor a könyveknek szenteltem a csöppnyi szabadidőmet.

Nem csinálnék kis listát ide, hogy miket olvastam el az elmúlt két hétben, úgyis látjátok a blogon, a polcomon, facebookon...

És ti? Mit olvasnátok el, ha lenne két hetetek?

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger