Responsive Advertisement

2011. október 16.

Kihívás: Mit olvas a moly két hét alatt?



Mit olvas egy moly két hét alatt? Tizennégy nap, mely alatt azt olvasol, amit szeretnél, a lényeg, hogy minél többet. Olvashatsz egyet, de olvashatsz százat, a lényeg, hogy beleessen a 14 napba.
Kinek pattanhat ki ilyen ötlet a fejéből? Almiko moly gondolt egyet, és csinált egy ilyen kihívást. Nem szabta meg, hogy ki mit olvasson, a lényeg, hogy az beleessen a 14 napba.

Miért jelentkeztem rá? Mindig is mozgatott, hogy vajon mennyi könyvet olvasok el két hét alatt? Általánosságban elmondható, hogy havi lebontásban írom magamnak, mikor mit fejeztem/fejezek be. Vezetek egy kis füzetecskét is, amibe feljegyzem ezeket. Valamikor 2008 nyarán kezdtem el (az első egy Margit Sandemo regény volt), mert úgy gondoltam, egyszer sikerülni fog az, hogy egy hónap alatt annyi könyvet olvasok el, hogy egy oldala teljesen beteljen. Jelentem, ez a küldetésem ezidáig mindig megbukott - még nincs olyan oldal, aminek az elsőtől az utolsó soráig van valami... No, majd egyszer talán sikerül.

Teljesítés? •?????•


Két hét koncentrált olvasásteljesítése nem mondanám, hogy teljesíthető kihívás. De lássuk csak, hogy teljesítettem, és mindenki maga döntse el ezek után, hogy szerinte teljesítettem-e a kihívást ;)
Csináltam neki egy polcot, ahova feltettem, miket olvastam el az adott időintervallumon belül. Akad benne újraolvasás, de akad benne új olvasás is.
Íme a polc!

Mennyire vagyok elégedett? Kicsit elkeserítőnek találom, hogy csak ennyire maradt időm az elfoglaltságaim mellett, de sajnos az időhiánnyal együtt jár, hogy nem olvashatok 0-24-ig. Viszont elmondhatom: amikor módomban állt, akkor a könyveknek szenteltem a csöppnyi szabadidőmet.

Nem csinálnék kis listát ide, hogy miket olvastam el az elmúlt két hétben, úgyis látjátok a blogon, a polcomon, facebookon...

És ti? Mit olvasnátok el, ha lenne két hetetek?

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *