z

2011. október 10.

Tiro Notes: Őr-szem

A férfi csak ült a székében, és a kamerákon tartotta a szemét, mint általában. Ez volt a munkája: őr volt egy irodaházban. Azonban senki sem tudta, de ha az a bizonyos illető felbukkant valamelyik monitorán, azonnal rátapadt a képernyőre, és csak őt követte nyomon, folyosóról folyosóra haladva. Évek óta figyelte a nőt, ahogy elegánsabbnál elegánsabb ruhákban tipegett végig egyik irodától a másikig.
A fekete-fehér monitorról remekül látszott a csinos arca, a hosszú, göndör fürtjei, a szolid, hozzá illő öltözetek, és még valami, amit a férfi sosem tudott megmagyarázni.
- Szerinted ma melyik csapat fog beszorulni a liftbe? - jött be az irodába Jack, és elfoglalta az üres széket, belesüppedve a puha bőrborításba, mintha eggyé akarna vállni az ülőalkalmatossággal.
Legjobb hecce az volt neki, mint karbantartónak, hogy mikor mindenki hazafelé indul, vajon melyik szintről szállnak be annyian a liftbe, hogy az megint bemondja a terhelés miatt az unalmast. Nemigazán tudtak vele mit kezdeni, viszont az üzletemberek, és a hivataliak mindig türelmetlenül csapkodták a hívógombot, hogy végre menjen értük a lift. Jack mindig remekül szórakozott azokon a kameraképeken, amik akkor készültek a liftekben, mikor váratlanul megállt a masina. Igaz, hogy utána mehetett menteni a bennrekedteket, de pár pillanat erejéig kiélvezte a rémült képek nyújtotta gyönyört.
- Fogalmam sincs - válaszolt a férfi, és teljesen lefoglalta, ahogy megjelent a jobboldali monitorok egyikén a nő. Ezúttal valamilyen csíkos inget viselt, srégen csíkozott szoknyával. Egyszerű volt ugyan a szabása, de a férfi még ezt is gyönyörűnek találta, mintha egyenesen a nőre öntötték volna.
Mindig eljátszott a gondolattal, vajon első találkozásuk alkalmával mit mondana neki? Milyen szituációba keveredve tudná elérni, hogy a nő észre vegye? Vajon ő inkább romantikus típus, vagy annyira nem szereti a flancolást ilyenkor sem?
De ezt nem tudta meg. Egy héttel később a nő kilépett, és a férfi azóta hiába nézte a monitorokat, már nem talált rajta semmi érdekeset. Már nem volt miért néznie, hanem csak a munkáját végezte...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger