Responsive Advertisement

2011. október 2.

Szeptemberi hónapzárás

FFG: Hu, milyen gyorsan eltelt a szeptember. Történt valakivel valami szipiszupi?

 Timus: Ne már! Máris hónap vége lenne? Én meg egy lusta dög voltam és szinte semmit nem olvastam ebben a hónapban... *összeszégyenli magát és elvonul a sarokba megbánni bűneit* Tiro: Velem ne takarózz, mint a múltkor! Nem vagyok golyóálló.

FFG: TIMUS!!!!! LEJÁR A JANE EYRE ESET SZAVATOSSÁGA!!!!!

Timus: *visszakullog a többiekhez* Nem mondtad, hogy megromlik... :P Na jó bevallom, hogy mégiscsak "olvastam" valamit: Simon's Cat legsajátabb könyvét, valamint egy eddig még kiadatlan könyvet...

Tiro: Mi az a Simon's Cat?

FFG: Ezt nem tudni... Te műveletlen -.-" Timus, tartasz felvilágosítást?

Timus: Még szép! Tiro nem maradhat tudatlan... Ez a kis könyvecske aranyos és vicces képekkel demonstrálja, hogy milyen is egy "igazi" cica. Mivel szerintem egy kép ezer szóval is felér, Te rögtön kétezer szót kapsz:
Tiro: FFG, hülyének nézel? Wiki a barátnőm... 

FFG: Nem nézlek hülyének... tudom, hogy az vagy. Viszont, ez egy hónapzárás, úgyhogy meséljetek, ki mit csinált ebben a hónapban. Timus? Tiro?

Timus: *jót kacarászik a társain, majd komolyra fordítja a szót* Engem az a megtiszteltetés ért, hogy lehetőségem nyílt Ta-mia Sansa könyvsorozatának egyik kötetét, az Első áldozatot elolvasni. Szerintem ezen könyvnek a legfőbb hibája az, hogy eddig még nem jelent meg... Boldogan fogom a kezembe venni a Sötét Hóruszt és merülök el a sorozat "folytatásában".

FFG: Az egy eléggé vaskos kötet - már amennyit hallottam róla. Én csupa nádszál vékony könyvecskét olvastam a hónapban. Először kezdtem Richelle Mead - A végső áldozat könyvével, majd a tőled ajándékba kapott Jay Asher - Tizenhárom okom volt... -at olvastam el. A hónap középső napján befejeztem K.B.Rottring és Stanley Steel - A sittes bosszúja paródiát, és a hónapom utolsó könyvében megismertem Stephanie Plumot Janet Evanovich A szingli fejvadász regénye által. Gondolom láttátok a legújabb agyszüleményemet... vagyis mind a kettőt. Az egyik, hogy feltettem magunkat a Facebookra, a másik pedig a Könyvárvaház nevet viselő kezdeményezés. Mit szóltok?

Tiro: Már megint pihent vagy. No comment.

Timus: Te vagy a pihent... Miért kell FFG minden ötletét leszólnod? Nekem igenis tetszik, hogy fent vagyunk Facebook-on. Csak azt sajnálom, hogy ez az ötlet nem nekem jutott előbb eszembe.

Tiro: Az árvaházas ötletére mondtam, hogy pihent...

FFG: Na jó, mielőtt egymásnak estek azt javaslom, menjünk, és nézzünk valami olvasnivaló után. Nekem már meg is van. Remélem, a kedves olvasóink is velünk tartanak az októberi garázdálkodásban. Sziasztok!

3 megjegyzés:

cherryd írta...

Nos hát őszintén szólva én sem vittem túlzásba mostanság az olvasást. Talán annak tudható be, hogy a nyáron szinte megállás nélkül olvastam és kicsit sok lett a jóból. Ki hitte volna?!
Persze elkezdtem három könyvet:
Egyiknek az elején járok. Nagyon.
Másodiknál a második szabálynál tartok. Tehát ha azt nézzük van tizenkettő összesen, akkor vehetjük itt is a "nagyon az elején" kifejezést.
És ott a harmadik, amit nemrég kaptam kölcsön barátnőmtől. Ennél kicsit tovább is jutottam, körülbelül a 120. oldalig, ami már haladás, de azóta is ott van a polcon, és csak ránézni tudok, kinyitni nem.
Ezek nem azt jelentik, hogy rosszak a könyvek... Bár az egyiket lehet nem fogom befejezni. Azt jelentik, hogy most még a Harry Potter se ösztönözne olvasásra. És ez nagy szó.

Mandi írta...

Lehetséges, hogy ez egyfajta őszi fáradtság? Mikor az ember kedvetlen, mert hol rossz az idő, hol érzi a tél közeledtét, és semmi kedve bármit is csinálni. Ez nem olyan?

cherryd írta...

Most hogy így mondod... Lehetséges :)

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *