Responsive Advertisement

2014. július 12.

Új rovat indul, de kivel kezdjem? Döntsd el te!


Sziasztok!
Tudom, rengetegszer olvastatok már olyant, hogy új rovat jön bla...bla... bla... Most viszont egy olyan irányt választottam, amit a könyvespolcaim generáltak, meg a helyhiány.

A rovat neve az lenne: Kiadós Zúzás

Előzmény (átugorható szakasz a következő üres sorig):
Néhány hete még írók szerint volt ábécé sorrendben voltak bepakolva a polcaimra a könyveim, viszont az olvasatlanok annyira elszaporodtak, mint Aprajafalván a gombaházak, és kiderült: helyhiánnyal küzdök.
Erre megoldásként kitaláltam azt a rendszert, hogy minden kiadó kap magának egy-egy polcot. El is kezdtem az átrendezést a Könyvmolyképző könyveivel, de amikor azok az olvasatlanokkal együtt nem fértek el egy polcon (két sorba helyezve írók szerinti ábécé sorrendben) rá kellett jönnöm, hogy összementek a polcaim. Egy nagyobb polcra befértek az olvasatlanok, és még rengeteg helyem maradt, de melléjük rakva az olvasatlanokat megint kezdődött a helyhiány szindróma... A lényeg, mi lényeg, hogy vannak polcok, amiken óhatatlanul is több kiadó könyvei zsuppolódtak össze, viszont akadtak, amiken egy, vagy kettő kiadó kapott helyet attól függően, kitől mennyi könyvem van az olvasott szekcióban.

A lényeg, mi lényeg, hogy egy kis rendezési affér adta az ötletet az új rovathoz, melyben a kiadók kaptak főbb szerepet.
Az az elképzelésem támadt mi lenne, ha kiadónként olvasnám ki az olvasatlanokat a polcomról, és egy-két könyv között elmesélnék néhány érdekességet a könyvvel és a kiadóval kapcsolatos élményeimről/tapasztalataimról. Mit jelent mindez? Adott héten adott kiadó kínálatából meglévő könyveimet olvasnám, és írnék róluk, esetlegesen érdekességeket, benyomásokat még pluszban. Az első alkalommal pedig a kezetekbe adnám a döntést, kitől legyen az első könyvkupac?

Adnék néhány alternatívát azon kiadók listájából, akiktől több könyvem van, mint hét.


Válogassatok kedvetekre, és megmutatom, milyen könyvek vannak az adott kiadótól az olvasatlanok között. Hétről-hétre fordul a kocka, és más-más kiadóktól szemezgetek, és töltöm fel az olvasottak polcait. 

Melyik kiadó kínálata kerüljön előtérbe jövő héten? (A szavazás vasárnap éjfélig tart)

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *