z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. december 18.

Dedikáltak 2.

Ezen a héten Sansa könyvéért ment a verseny, mely egyedi dedikált példányként kerül majd a nyertes kezébe.

Elárulom, nekem is van egy ilyen példányom, ami valahogy így néz ki a borító alatt:

FFG Sötét Hórusz könyve

Hogy született ez a szépség? Amikor Sansa Debrecenben járt láttam, milyen szép képeket rajzolt, mindenkinek egyedivé téve a kötetét. Aki amit kért, azt rajzolt. Mikor mondtam neki, én mit szeretnék, visszakérdezett, hogy: "Az meg mi?" Elővettem egy meséskönyvet, miközben mindenféle képeket mutogattam neki belőle, és végül megszületett a saját kis pixiem.

No de ismerjük meg kicsit jobban az írónőt, magát.
Timus bukott angyala a Sötét hóruszban
Első könyve, a Sötét Hórusz nem oly régen került a nagy nyilvánosság szeme elé, mikoris felfigyelt rá egy kiadó, és Sansa addigi műve, ami nem a fiókban porosodott, hanem olvasók "nyálazták át" (persze, csak képletesen), és szerettek bele a szereplőibe, a történetébe.
Az írónő saját világot épített fel, egyedi viszonyokkal, és teremtő képzeletét több kötetbe vitte tovább, melyek sajnálatos módon még nem láttak nyomtatásban könyvespolcot.
Sansa egyébiránt jeleskedik rajzolásban is. Alkotásai több féle stílusban készültek, és természetesen regényeinek hőseit is megörökítette ilyen módon (ebből montázsoltuk össze a pénteki feladványt is).
Én viszont jobban szeretem, mikor manga stílust ragad, és olyan szépségek születnek, mint az én pixiem, vagy például, mint Timus bukott angyala (lásd: a képen).

Személyes találkozónk során egy szimpatikus személyt ismerhettem meg benne, aki az írásban maximalista. Példaképének Stephen Kinget tekinti, akinek majd minden könyvét ismeri kívül-belül.

Bízzunk benne, hogy a jövőben több könyvét csodálhatjuk meg az otthoni könyvespolcainkon, és kinyitva őket több bukott angyal, és pixie mosolyog majd ránk, illetve mindenkiéből az, amit szeretne.

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger