z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. december 20.

Kép-rejtvény 3.2

Üdvözletem mindenkinek!

Ez a héten a második napom, és mára is készítettek a szerkesztők egy jópofa meglepetést. Állításuk szerint ez egy könnyű feladvány lesz, de bevallom őszintén, hogy engem már megint megfogtak vele.

Éppen ezért ma a szabályok is némileg változnak, de csak a mai nap erejéig. Ma nem keresünk álnevet, ugyanis az írópalánták saját nevükön adták ki a művüket, melynek a borítóját elkeverte a képszerkesztőnk.
Tehát a keddi megfejtés nem más, mint egy magyar írópár magyar neve, és annak a műnek a címe, aminek a borítóját hozzájuk tudjátok kötni.
Íme a feladvány:


Ma tényleg ilyen zombi nap van. Rettenetesen hideg, hogy az embernek felkelni sincs kedve, csak zombi módra nézni ki a fejéből. De vigyázzunk, nehogy lerántson minket a mélybe egy olyan csajszi, mint a bal alsó sarokbeli sellő. Mondjuk, a lányoknak jó sok púder kellene hozzá, hogy eltakarják az olyasfajta hibákat az arcukon, mint ami a jobb felső sarokbeli nőnél is előjött. Lehet, hogy valamelyik srác után bomlik? Talán mondjuk azért a srácért, aki alul puskával éppen pár zombit próbál kiiktatni? Mehetne az a srác kicsit balra is, hogy a lemenő nap fényében sütkérezőknek is megmutassa, hogy mit ajánl vashiányra...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger