z

2011. december 22.

Kép-rejtvény 3.4

Hello, Mindenkinek!
Elérkeztünk az utolsó feladványomhoz, illetve a naphoz, amikortól kezdve zaklathatjátok FFG -t a válaszaitokkal, holnap pedig sorsolás következik, úgyhogy minél többen küldjetek megoldásokat, akár egyet is, mert állítólag nem csak egy könyvet lehet megnyerni. Hogy ezt hogy bűvészkedi ki a két eszelős... Ne kérdezzétek, fogalmam sincs.

Kellene a mai nap képe? Tessék, lássék, fejtessék!


Végre egy olyan, amit én is olvastam, úgyhogy kivételesen tudom, melyik borítóról van szó.  De mi ez a temetői hangulat? A zombikkal tűzdelt nap már régen lefutott. Viszont látszik, hogy itt már modernebb fegyverekkel igyekeznek mészárolni, méghozzá fénykardokkal, szóval az is lehet, hogy a technika fejlődését akarták megmutatni? Ki tudja. Remélem, te a megfejtést, és lesz is bátorságod elküldeni - bár, ha zombi vagy, lehet, hogy lefoszlik a kezed, mire a billentyűhöz ér. Azért próbálkozz!

Tehát péntek délig küldd az alábbi címre! mandi0013@gmail.com (a foszlás se akadályozzon meg!)

Mindenkinek békés boldog karácsonyt és mindenkinek köszi, aki a megfejtésével törte magát az én hetemen! Talán még a könyv is tetszeni fog, amit a nyertes tőlem kap... Várjunk, mi is volt a hét díja? Oh, ez holnap derül ki.

Viszlát mindenkinek, és sok szerencsét!

*Tiro kilép*

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger