z

2011. december 5.

Kép-rejtvény 1.1

Hello Mindenki!
Az e heti játékot én, FFG fogom felvezetni. Ennek a hétnek a témája pedig nem más, mint: írók. Nem, ne értsetek félre semmit, az írók kategóriába ezúttal nem esnek bele az írónők, ugyanis ez most a férfi írók hete lesz, mert nagyon preferálom őket, úgyhogy a héten keressétek kedves íróinkat a képek közül. A szabályokat már ismertettük tegnap, vagyis a feladat az, hogy az összemixszelt borítóképek közül válasszátok ki azt az egyet, amire illenek a mai nap szabályai.

Mivel hétfő van, ezért máris kezdenénk az első feladvánnyal, íme a kép:

Mit kell tudnotok róla? Egy olyan író könyvét keressük, akire az alábbi jellemzők igazak:
Magyar író, aki (mint már kitalálhattátok) férfi és külföldi írói álnév alatt adta el a keresett regényt.

Szóval találjátok meg azt az egy borítót, aminél igaz az, hogy magyar ember regényét takarja. Írjátok le az író álnevét, az eredeti nevét, illetve a könyv címét. 

Hogy melyik az? Talán a kék szemű szépség? Talán a zselézett laza? Esetleg az a csapat szépfiú ott középen, vagy a robbantós csaj jobbról? Esetleg a modern monoklis a bal csücsökben, aki pilótaként akarja eladni magát, vagy a nála jobban felszerelt, kék fazon, aki próbálja neki bebizonyítani, hogy létezik szemüveg, a monokli meg ócska? De mindegy is, mert a srác a jobb alsó sarokban már tudja a megoldást... Vagy mégsem és azért néz ilyen morcin? Hú, remélem nem marad le a játékról...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger