z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. december 1.

Decemberi blognaptár

Kedves Bolyongó, aki feltévedtél ide!

Kíváncsi vagy már, mi az, amivel egész novemberben tevékenykedtünk? Amit hirdettünk molyon, facebookon, meg minden egyes csatornán - a blog kivételével? Rendben, itt az idő, rántsuk le a leplet mindenről!

Itt van december első napja. Ebben a hónapban jön a Mikulás, ünnepeljük a karácsonyt, év végét tartunk az utolsó napján és rengeteg meglepetést tartogat. Hát mi is éppen erre gondoltunk: okozzunk még egy meglepetést!

Az a hajmeresztő ötletem támadt, hogy hadat üzenek a magyar írókért. Mondd csak, te mennyi magyar írót ismersz? Mennyitől olvastál már? Ha a válaszod az, hogy "egyet se" vagy "egytől se", akkor azért van itt a helyed, ha viszont az a válaszod, hogy "soktól és sokat", akkor meg azért lesz ez a te hónapod!

Már sokszor panaszkodtam az miatt az elmúlt hónapokban, hogy nem ismerjük eléggé a magyarokat, rejtőzködnek, mint nyúl a bokorba és mindenféle idegen nevekkel dobálózva próbálnak fennmaradni. Hogy ezen változtassunk, játékot hirdetünk, hogy kicsaljuk őket. Mivel a játék terveink szerint egész hónapban tart, ezért erről a hónapról két dolgot kell tudni:
- Nem fogunk feltenni bejegyzést külföldi szerző tollából származó műről a hónapban!
- A játékos kedvűek felfedezhetik velünk együtt a magyar írókat - régieket, újakat, és legújabbakat (nyomtatásban még meg nem jelenteket).

Hogy mit készítettünk nektek elő? Vasárnap mindenre fény derül.

Gyertek, és tartsatok velünk ti is! Támogassátok a magyar írókat, játszatok velünk - készüljetek a legrosszabbra -, okozzatok meglepetéseket, hogy mi is okozhassunk nektek meglepetést!

Tegyétek ki a játékunkat, buzdítsatok másokat is, esetleg vonjatok be másokat is!

Tartsunk egy hónapot, amit a magyar íróknak szentelünk! Olvassatok magyaroktól az év utolsó hónapjában, és tartsatok velünk!

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger