z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. december 12.

Kép-rejtvény 2.1

Sziasztok Könyvmolyok!
Ezúttal Timus jelentkezik a játék második fordulójával. Én egy írónőkből álló csokorral szeretnék kedveskedni Nektek, remélem örömmel fogadjátok őket.
A héten 5 olyan írónő könyvét rejtettem el a képek kavalkádjában, akiktől már jómagam is olvastam, vagy a közeljövőben olvasni szeretnék.
Remélem, hogy a múlt heti feladványok nem voltak túl nehezek, így ezen a héten is lelkesen találgatni fogtok majd, igyekszem megkönnyíteni a dolgotokat.
A szabályok változatlanok: olyan magyar írónőket keresünk, akik álnéven publikálnak. Kíváncsi vagyok, hogy meg tudod-e mondani az eredeti nevüket, illetve az adott borítóhoz tartozó címet.

Íme az első montázsom:


Úgy látom, hogy kezdésnek egy nagyon tüzes képpel sikerült kezdenem, hiszen az egész lángokban áll. De vajon a kék lángok, a sárga lángoktól ölelt kereszt, a vörösen izzó kereszt, esetleg a kicsit piromán csajszi a megfejtés? Vagy a lángok csak elterelő hadművelet és Anthony Hopkinsra gondoltam, netán ezért állítottam fejre a hölgyeményt, hogy megzavarjalak vele? Esetleg a fekete kabátos pasi ezért fordított hátat?
Remélem már meg is találtad. Ugye, hogy nem volt nehéz?

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger