z
2221, szigorúan szabados viszonyok
Stan es Pan
A nagy Gatsby

2011. december 6.

Kép-rejtvény 1.2

Megérkezett a hét második képe, amit azonnal meg is nézhettek, íme:

Mit keresünk ma? Talán nem árulok el túl sokat azzal, ha azt mondom: egy magyar férfit, aki nem a saját nevén, hanem egy hangzatos, angol név mögé bújt. Hirtelen én sem tudom, melyik kép is tartozik hozzá. Várjunk csak? Nem, az nem, az sem, azt még én is ismerem, és jé, az meg ott úgy néz ki, mint egy elf. Talán az a sárkányos kép? Júj, mi az a fekete rondaság ott a jobb szélen?

Na jó, nem húzom tovább az idegeket, tudom, melyik képről van szó, elég jó munkát végzett rajta a cakkoló-vagdosóm. Igen, bizony, őt kell szidni, ha nem találjátok meg a most keresett képet.
Mit tudunk az úriemberről, akiről ezúttal szó van? Mit kíváncsiskodtok, keressétek meg a képhez tartozó személyt, és nézzetek utána magatok :P. Egyébként ez a feladvány szerintem is kicsit nehéz, főleg azért, mert sok mindenki fejjel lefele áll, és nem fölfele.

Hé, Cakkozóm, arra nem gondoltál, hogy az a kardos bácsi csúnyán fog rád nézni ezek után? Akkora kardja van, mint Danténak a DMC -ből. Lehet, hogy ő van a képen?

Szóval, nézzétek meg alaposan a képeket, legyetek szemfülesek, és találjatok egy Lovagot a sok közül, aki magyar honból származik.

És hogy mi lesz a holnapi feladvány? Vágjatok jó képet hozzá, mert nekünk már sikerült ;) Megmutatjuk holnap, hogy a mienk milyen...

Oszd meg a bejegyzést! :

0 megjegyzés:

 

Mandi Könyvtára Copyright © 2013 Minima Template
Designed by BTDesigner Published..Blogger Templates · Powered by Blogger