Responsive Advertisement

2011. december 6.

Kép-rejtvény 1.2

Megérkezett a hét második képe, amit azonnal meg is nézhettek, íme:

Mit keresünk ma? Talán nem árulok el túl sokat azzal, ha azt mondom: egy magyar férfit, aki nem a saját nevén, hanem egy hangzatos, angol név mögé bújt. Hirtelen én sem tudom, melyik kép is tartozik hozzá. Várjunk csak? Nem, az nem, az sem, azt még én is ismerem, és jé, az meg ott úgy néz ki, mint egy elf. Talán az a sárkányos kép? Júj, mi az a fekete rondaság ott a jobb szélen?

Na jó, nem húzom tovább az idegeket, tudom, melyik képről van szó, elég jó munkát végzett rajta a cakkoló-vagdosóm. Igen, bizony, őt kell szidni, ha nem találjátok meg a most keresett képet.
Mit tudunk az úriemberről, akiről ezúttal szó van? Mit kíváncsiskodtok, keressétek meg a képhez tartozó személyt, és nézzetek utána magatok :P. Egyébként ez a feladvány szerintem is kicsit nehéz, főleg azért, mert sok mindenki fejjel lefele áll, és nem fölfele.

Hé, Cakkozóm, arra nem gondoltál, hogy az a kardos bácsi csúnyán fog rád nézni ezek után? Akkora kardja van, mint Danténak a DMC -ből. Lehet, hogy ő van a képen?

Szóval, nézzétek meg alaposan a képeket, legyetek szemfülesek, és találjatok egy Lovagot a sok közül, aki magyar honból származik.

És hogy mi lesz a holnapi feladvány? Vágjatok jó képet hozzá, mert nekünk már sikerült ;) Megmutatjuk holnap, hogy a mienk milyen...

Nincsenek megjegyzések:

Ezeket olvastam legutóbb...

Baby Signs: How to Talk with Your Baby Before Your Baby Can Talk
A ​király esztelen
Red Herrings
Szupernagyi
One True King
Az ​én váram
Kerekerdő meséi II.
Kerekerdő ​meséi
Hideg ország varázslói
Brer Rabbit Again
Viking és tündér - Beteljesedik-e újra az átok?
How Babies Sleep: The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby Sleep Through the Night
Tabuk és dilemmák a gyermeknevelésben
A pénz nem a fákon nő
Segítség, ember!
A slag
Menjek ​vagy maradjak?  Hogyan éljük túl a párkapcsolatot egy narcisztikus mellett?
Vágyakozás
„Anyább” ​anyák
Időtlen

Archívum

Rendszeres olvasók

Postaláda

Név

E-mail *

Üzenet *